2010/11/10

Nicolas Cage vine în România pentru "Ghost Rider 2"

Nicolas Cage vrea să filmeze în România, la Castelul Bran, câteva scene pentru continuarea filmului din 2007 "Demon pe două roţi/ Ghost Rider", potrivit unui interviu acordat de actorul american postului MTV News, citat de Mediafax.



Prezent la Conferinţa Comic-Con din San Diego (SUA), actorul Nicolas Cage a declarat că acest proiect se află într-un stadiu incipient, dar că îşi doreşte foarte mult să lucreze din nou cu regizorii Mark Neveldine şi Brian Taylor.

"Voi avea o întâlnire cu regizorii Mark Neveldine şi Brian Taylor peste câteva zile. Abia aştept să discut cu ei despre acest proiect. Sper, cu ajutorul entuziasmului şi energiei lor, să facem un film care să fie cel puţin la fel de interesant", a declarat Nicolas Cage.

Proiectul are titlul provizoriu "Ghost Rider: Spirit of Vengeance".

Actorul american a precizat că filmul va fi turnat în România şi că, deşi producătorii nu au hotărât dacă vor filma doar la castelul Bran, el speră că pelicula va conţine cel puţin o scenă în care Vânătorul de Fantome (Ghost Rider) să îşi conducă motocicleta până la poarta de intrare în castel.

Filmul "Ghost Rider", lansat în 2007, a avut încasări de 228,7 milioane de dolari. Pentru rolul din acest film, Nicolas Cage a fost nominalizat la Zmeura de Aur.

Contactat, luni, de Mediafax, administratorul Castelului Bran, Corin Trandafir, a declarat că nu a primit vreo solicitare privind acest proiect. "(Nicolas Cage, n.r.) e binevenit, dacă vrea" să filmeze la Bran, a spus Trandafir. El a mai menţionat că administraţia castelului primeşte "nenumărate" cereri pentru dreptul de a film în acest loc, în special de la televiziuni, pentru documentare.

În cei 20 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes. Nicolas Cage a terminat de curând filmările pentru "Ucenicul vrăjitor/ The Sorcerer's Apprentice", care va avea premiera în România pe 30 iulie. Pe numele său real Nicholas Coppola, actorul a adoptat un pseudonim pentru a evita asocierea cu celebrul său unchi, regizorul Francis Ford Coppola.

De altfel, unchiul lui Nicolas Cage, regizorul Francis Ford Coppola a filmat şi el în România, în 2005 şi 2006, lungmetrajul "Tinereţe fără tinereţe", după o nuvelă de Mircea Eliade.

Sursa : http://www.romanialibera.ro/arte/film/nicolas-cage-vine-in-romania-pentru-ghost-rider-2-194741.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu injura!

 
;