2010/09/30

Numerelogie

Numerologia este o stiinta esoterica ce desemneaza asa zisa cifra a destinului a unei persoane calculand data nasterii. De exemplu 24.06.1988=2+4+0+6+1+9+8+8=38=3+8=11=1+1=2, deci cifra destinului in cazul de fata este cifra 2.

Iata,pe scurt, semnificatia cifrelor de la 1 la 9:

“1″ = Persoana careia ii corespunde acest numar este inventiva, individualista si cu tendinta de a conduce in sange. Ii face placere sa poarte discutii in contradictoriu, fiind o persoana dinamica, dar si polemica. Se considera superior altora, fara sa aiba nici un complex si placandu-i sa aiba intotdeauna utimul cuvant.

“2″ = Persoana caracterizata de acest numar se distinge prin armonie, diplomatie, tendinta de colaborare si amabilitate, calm. Acest numar este corespunzator mai ales femeilor, existand atractia catre viata de familie, de crestere a copiilor, etc, iar aceste persoane apreciaza frumosul, arta, finetea.

“3″ = Simbolul Trinitatii, ceea ce determina un caracter ingenios, jovial, plin de optimism. Persoanele care se inscriu in acest numar sunt lipsite de complexe de inferioritate, foarte sociabile, vorbarete (uneori chiar obositor de vorbarete), harnice, intreprinzatoare, interesate in a cunoaste cat mai multe.

“4″ = Acest numar le este caracteristic mai ales nativilor din zodia Fecioara. Persoanele inscrise in acest numar sunt responsabile, serioase, rationale, perseverente si practice. Sunt firi inchise, dar despica firul in patru si nu le scapa nimic din ce se intampla in jurul lor.

“5″ = Dupa parerea pitagoricienilor acest numar este expresia casatoriei si perfectiunii umane. Persoanele corespunzatoare acestui numar se caracterizeaza prin dorinta de cunoastere si inteligenta dinamica.

“6″ = Acest numar simbolizeaza armonia, echilibrul si omenia. Persoana careia ii corespunde acest numar este romantica, sensibila, generoasa si au tendinta de a oferi multa dragoste.

“7″ = Acesta este marele numar biblic si reprezinta comuniunea omului cu Divinitatea. Persoana care corespunde acestui numar este foarte echilibrata, independenta, curioasa si cu un puternic spirit de observatie.

“8″ = Acest numar este simbolul fortei materiale. Persoana caracterizata de acest numar este practica si eficienta, ambitioasa, tinzand sa ajunga in varfurile ierarhiei, cu un spirit realist si concret.

“9″ = Persoanele corespunzatoare acestui numar sunt active, altruiste, foarte entuziaste, intuitive, cu o inteligenta si vitalitate puternice.

Sursa: Blogatu.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu injura!

 
;