2010/09/30

Google TV primele imagini

Sistemul Google TV ar trebui să fie lansat spre finele acestui an. Tot atunci ar trebui să apară pe piaţă şi primele televizoare dotate cu serviciul oferit de Google. Printre producătorii care vor oferi Google TV se numără şi Sony iar unul din primele televizoare Sony care vor oferi funcţia Google TV va fi NSX-46GT1.


Este vorba de un televizor cu diagonala de 46 de inch, conectat la Internet prin intermediul unui adaptor wireless. NSX-46GT1, prin intermediul lui Google TV, oferă cele trei funcţii de bază promise încă de când Google a făcut anunţul oficial:

* Streaming video
* Navigare pe Internet folosind Google Chrome
* Căutare

Navigarea pe Internet se face din telecomandă sau folosind în locul acesteia un telefon cu sistem de operare Google Android ori un iPhone. În timp ce navighezi pe Internet, poţi urmări un post TV într-un mic chenar, pe sistemul PiP (Picture in Picture).

Data exactă de lansare nu a fost anunţată. Ţinând însă cont că producătorii se vor întrece în slogane de genul "primul televizor cu Google Android", ne putem aştepta ca luna în noiembrie să fie martora anunţurilor de lansare.

Sursa: HD Guru

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu injura!

 
;