2013/10/15

Lyoness = CashBack

               
Astăzi o să vorbim despre Cash back, mulţi dintre noi suntem deja cunoscător al acestui fenomen, aproximativ 300.000 de români.
Cash back este un program prin care la fiecare cumpărătura primeşti bani înapoi, mai jos o să vorbim şi în procente dar momentan vorbim la modul general. Din câte ştiu au mai fost multe campanii lansate în România de acest gen dar din nefericire nici măcar una nu a rezistat înafară de Lyoness
                Am observat în ultimul timp că această campanie a luat avânt la Piteşti unde într-un timp scurt au deschis colaborare cu nenumărate magazine şi restaurante. În una din zile m-am dus la restaurantul Premier, am mai fost înainte... dar la intrare am văzut logoul Lyoness, am deschis telefo nul şi am căutat pe google Lyoness, surpriza cea mare a fost când am văzut că e un program Cash back, şi îmi pot face cumpărăturile în oraş primind bani înapoi.

                La fiecare cumpărătura poţi primii înapoi un anumit procent din suma plătită (variază de la 1% la 4%).În general acel procent este de 2%, pe moment te gândeşti... ce să faci cu doar 2% dar dacă stai să aprofundezi puţin te gândeşti cât plăteşti pe benzină haine mâncare etc. În fiecare lună. 


               CUM SĂ TE DUCI ÎN VACANŢA BINE MERITATĂ
Un weekend la mare nu costă mai mult de 1000lei iar mai jos o să vă prezint modul prin care să faceţi aceşti bani:
Să estimăm că aveţi cheltuieli lunare de 4000lei din care primim 2% garantat
2% din 4000lei=80lei lunar
80lei x 12luni=1100lei/an
Pe lângă aceste venituri mai aveţi şi nenumărate avantaje de fidelitate care vă va aduce pe termen lung multe beneficii.Cu aceşti bani putem sa mergem un weekend la mare.

               CUM SĂ TE DUCI ÎN VACANŢA MULT VISATĂ
Există şi un program de recomandare prin care poţi înscrie alţi membrii câştigând bani în plus.
Cum funcţionează?
Recomanzi un prieten care are cheltuieli lunare de 3000lei din care primeşte 2% şi anume 60lei. Din cei 3000lei tu primeşti 0,5% adică 15lei.
15lei X 12luni=180lei/an - (care se adăugă la cei 1100lei câştigaţi de dumneavoastră)
Având mai mulţi prieteni recomandaţi, aveţi mai mulţi bani în cont)
Să zicem că avem 5prieteni care au cheltuieli lunare de 3000lei
5prieteni X 180lei=900lei
Cu un buget de 2000lei putem sta până la 4-5zile la un hotel de 4stele din Budapesta (cu tot cu transport)
METODE DE CASHBACK LYONESS
1.Cardul Lyoness Cashback
În momentul în care îţi faci cont ori te recomanda cineva o să primeşti într-un timp relativ scurt un card. Ce poţi face cu el?
De fiecare dată când cumperi dintr-un magazin afiliat lyoness prezinţi cardul şi primeşti cei 2% în contul tău Lyoness, la 43lei strânşi în contul lyoness banii sunt transferaţi în contul tău bancar (în fiecare zi de marţi/miercuri-nu mai reţin exact)

2.Bonuri valorice
Bonurile le poţi obţine direct din contul tău lyoness, sincer să fiu nu sunt un fan al acestei modalităţi dar fiecare metodă are clientela să.

3.OnlineShoping
Poţi intra în SHOPUL din contul tău de unde îţi poţi face cumpărăturile direct din faţa calculatorului, un exemplu de produs aveţi mai jos:

4.Mobile CashBack
După părerea mea, cea mai bună metodă pentru iubitorii de hi-tech, foarte folositoare.
În cazul în care ai uitat cardul acasă, no problem... aplicaţia îţi va realiza codul de bare de pe card care trebuie scanat la casă. Aplicaţia îţi detectează locaţia pe harta şi îţi arată cei mai apropiaţi parteneri lyoness de la care poţi cumpăra în momentul de faţă:

1 comentarii:

Mihaela spunea...

Perfect adevarat, dar 80 x 12 = 960 lei

Trimiteți un comentariu

Nu injura!

 
;