2011/10/13

Samsung Galaxy Mini S5570

Astazi am sa va arat cateva din caracteristicile noului Samsung Galaxy Mini S5570:
Acesta este printre cele mai ieftine smarphonuri de pe piata.Este recomandat incepatorilor Smartphone.Acesta include performanta sporita intr-un design compact plin de personalitate.Acesta va mentine conectat la tot ce conteza in viata dvs.Bucurati-va de confortul serviciilor google incorporate.Va gasiti drumul cu navigarea GPS si serviciile bazate pe locatie.




Acesta are dimensiunea perfecta pentru mobilitate mare si confort.Linia lucioasa viu-colorata de pe margine va anunta ca sunteti pregatit pentru a va simtii bine.

Este compact dar este capabil sa faca multe lucruri.Prevazut cu google mobile services care va permite sa accesati Gmail,Gtalk,Google maps si multe altele.
Aveti acces la peste 100.000 de aplicatii in Andrioid Market,nu exista limite pentru aceste telefon:).

Acum va puteti conecta de oriunde la internet deoarece acesta are Wi-Fi.
Puteti scrie mesaje mai rapid cu o miscare continua a degetului drept prin unirea punctelor pentru a scrie un text in loc sa apasati tastele pe rand
Acesta detine un procesor de 600Mhz,o sa spuneti oau da ce e asta frate?
Mufa pentru casti de 3,5mm, cand doriti sa ascultati muzica.
Camera foto 3MP care va permite sa va pastrati cele mai frumoase momente chiar pe telefon.

Pentru un telefon cu un asa design si o performanta sporita ai da si 10 milioane, dar wow acesta costa doar 589,99 Lei la EMag, plus ca daca cumperi pana pe 31 Octombrie TVAul iti este inapoiat sub forma unui voucher de 114 Lei.

Cumpara acum de pe EMag si primesti TVAul inapoi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu injura!

 
;