2011/10/18

Republic of Gamers

Cred ca toata lumea a auzit de ROG adica Republic of Gamers, dar cati dintre voi  a intrat in contact cu un produs din aceasta gama oferita de ASUS.Acesta gama este creata special pentru gameri.O parte din produse sunt iesite din fabrica overclockate.De exemplu placa video MATRIX GTX580 care are butoane chiar pe placa de modificare a voltajului si de revenire la setarile SafeMode.
Dar nu numai atat, acesta are si o aplicatie de OC cu o interfata destul de frumusica.
Eu chiar am intrat in contact cu aceasta placa video la un specialist IT, cand am vazut-o prima data am zis ca e prea frumosa.Mi-a zis daca vreau sa vad ce poate.Porneste jocul lui preferat, bine inteles si al meu, mai exact WoW Cataclysm, cand am vazut ce poate am zis ca nu e adevarat, fiecare detaliu se vedea forte bine si cel mai mult ma uimit efectul apei.Mi-a zis ca nu e tot ce poate si dupa a pornit DarkSiders, aici chiar ca grafica, totul se vede forte bine pana si interactiunea avatarului cu decorul din joc.

Dar asta e doar una din povestile mele asa ca o sa trecem mai departe.Experienta mea cu gama ROG nu este una vasta dar am apucat sa ma joc macar o data cu un produs din acesta gama.
Dar aceasta gama nu contine doar placi video si de baza ci si o gama de laptopuri cum r fi G74SX si castile Vulcan ANC.Amandou sunt foarte performante pe domeniul lor.
Laptopul detine un procesor Intel® Core™ i7 2630QM forte performant pentru un laptop cu o memorie RAM de pana la 18 GB si o placa video NVIDIA® GeForce® GTX 560M with 3GB/2GB GDDR5 VRAM.
Castile reduc 85% din zgomotul inconjurator, acestea sunt si foarte confortabile avand doar 325g.
Sper ca pe viitor sa iau contact cu mai multe produse din aceasta gama dar pana atunci ma limitez la sistemul meu.Acum am sa va arat si un mic clip:

Articol scris pentru SuperBlog2011.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu injura!

 
;