2011/10/14

Laptop Acer AS7745G-484G50Mnks

Procesor -Procesorul cu care este dotat acest laptop detine tehnologia de 32nm Intel® CoreTM i5, modelul procesorului este 480M si functioneaza pe o frecventa de 2660 MHz.De exemplu PhotoShopul ruleza de 3 ori mai repede decat  un laptop cu procesor i3.

Multimedia-Acesta este dotat cu o unitate de scriere DVD RW cepermite scrierea videoclipurilor/amintirilor/fotografiilor de familie mult mai bine pe DVD/CD.Sistemul audio este alcatuit din 2 difuzoare cu tehnologia placii de sunet Dolby Home Theater v3 care va da o senzatie apropiata de cea a unui home cinema portabil.Are un cititor de carduri incorporat.Are si o camera web ceva mai clara de 1.3 MP.Camera va ajuta sa comunicati cu persoanele din strainatate cu o claritate mult mai ridicata atat a sunetului cat si a imaginilor transmise.

Display-Tehnologia este Acer CineCrystal HD+.Diagonala acestuia este de 17.3 inch.Rezolutia este de
1600 x 900-detaliile fiind mult mai vizibile cu tehnologia LCD LED.Avantajele displayului, este  format din cristale lichide si poate rula filmele in format High Definition(afsarea mult mai clara a imaginilor).

Acesta are mai multe porturi:
Iesire audio-conecatarea la un sistem mult mai puternic
VGA-Posibilitatea conectarii la un monitor/videoproiector
RJ-45-1
HDMI-Posibilitatea de descarcare a imaginilor din camera foto/video
Microfon-Conectarea unui microfon
USB 2.0-4



Memorie-Memoria acetui este de tip DDR3 cu o frecventa de 1066 MHz cu 4GB RAM incorporat iar maximul este de 8GB RAMAjutand cresterea frameurilor in cadrul unui joc.Acesta ruleaza mult mai bine.

Hard Disk-Acesta este pe SATA cu o capacitate de stocare de 500GB si cu viteza de rotatie de 5400 rpm.

Alimentare-Acestaare bateria cu tehnologia Li Ion 6 Celule iar autonomia este de pana la 2 ore si 30 min.

Placa Video-Aceasta este dedicata model HD 5650 din seria Mobility Radeoncu producatorul chipset ATI.Aceasta are memoria video de 2GB.

Sistemul de operare-Este Microsoft Windows 7 Home Premium 64 biti.

Pana pe 31 Octombrie ai o oferta foarte atractiva pe care nu o poti refuza.
Acest laptop costa 2.899,99 Lei dar la acesta primiti doua vouchere cadou unul de 100 de lei pentru ca il cumparati cu sistem de operare(inclus in pret)+450lei pentru ca este laptop.Deci teoretic cei de la eMAG.ro fac o reducere de 550lei.
Aceasta oferta este valabila doar pana pe 31Octombrie doar la eMAG.ro .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu injura!

 
;