2011/10/08

Bagaje pentru vacanta, 60% reducere

Vrei sa pleci intr-o vacanta dar nu ai bagaje?Pai REAL te ajuta de ziua lor.Cand acestia au implinit 5 ani, s-au gandit si la noi.Acestia ne-au facut o oferta pentru vacanta ci anume ne-au facut o reducere de 60% la american tourister.O sa spuneti WoW atat de putin?
Chiar asa, nu conteaza ce tip de bagaj este rucsac troller sau altele.Oricum calitatea acestora este foarte buna, iar pretul este zic eu prea mic.Aceasta oferta este valabila in perioada dintre 15 Septembrie a.c. si 15 Februarie 2012.Toate magazinele Real din tara are aceasta oferta.Colectia de 60% cuprinde 8 produse incluzand trolere, geanta de calatorie cu roti, geanta pilot, geanta mica de voiaj, rucsaci si geanta pentru cosmetice.
Dar pentru a beneficia de aceasta oferta exista si o conditie.La 40lei cheltuiti primiti un un punct bonus, la adunarea a 20 de puncte va puteti alege un produs din gama American Tourister.Aceste puncte le veti acumula pe un card oferit de Real.Deci pentru a beneficia de aceasta reducere trebuie sa cumperi produse in valoare de 8 milioane in magazinele Real.Acum nu totul se ofera pe gratis dar oricum oferta tot este foarte atractiva.
Oricum daca stati putin sa va ganditi cand vreti sa plecati in vacanta oricum o sa cheltuiti pentru intretinerea acesteia si ca sa faci cumparaturi pentru o vacanta de tip indelungat costa ceva deci nu poti spune ca o sa cumperi produse numai pentru a face rost de promotia de 60%.Deci va recomand sa participati la aceasta campanie organizata de Real si American Tourister.Pentru cititorii pitesteni recomand sa faceti cumparaturile din hiper-marketul Real amplasat pe str. Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 1 .
Cu acest articol particip la SuperBlog2011.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu injura!

 
;