2011/10/07

Alcool VS etnobotanice

Va salut, de curand am observat caa aparut o noua campanie contra etnobotanicelor.K, azi am sa discut despre acestea si alcoolul.Care este mai periculos?
Pai la aceasta intrebare am sa va raspund eu.Etnobotanicele sunt periculoase pentru ca te omoara pe sine,pe cand alcoolul este mult mai periculos...de ce?
Sa facem o comparatie, intr-un bar sunt doi oameni unu bea si unu se drogeaza, cel care fumeaza iarba sta linistit la bar rade, traieste in lumea lui, cel care bea de la a cincea sticla urmatoare o tine invers.Cel care sa drojdit pana la extrem poate curma alte vieti, ii da cu sticla in cap unui om si il omoara, chiar am un prieten care a fost plecat in Irak la munca,intr-un bar un betiv l-a vazut mai stramb si i-a dat cu sticla in cap, acesta a suferit leziuni foarte mari si a trebuit operat cu o suma foarte mare de bani.Cel beat poate sa se urce la volan si sa conduca in starea aceea de ebrietate.
In concluzie alcoolul din punctul meu de vedere poate sa ucida vieti omenesti.Pe cand din etnobotanice te omori pe tine din cauza supradozelor etc.
Deci in final alcoolul este mult mai periculos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu injura!

 
;