2011/08/02

A fost lansat noul telefon Allview F2 Crony


Cu acest articol particip la concursul organizat de blogatu.ro.Prin acest aricol va anunt cu bucurie ca a fost lansat noul telefon Allview F2 Crony.Mai jos aveti reviewul acestui telefon.

Camera foto
Camera foto este de 3,2MP.Aceasta camera permite imortalizarea oricarui moment din viata dumneavoastra.De ce?Pentru ca pentru un telefon aceasta camera este destul de buna.Tinand cont ca acesta are zoom digital si blitz ajutanduva sa faceti poze si in locuri mai intunecoase.

Display
Displayul este unul tactil adica touchscreen.Dimensiunea acestuia este de 3" cu 240x400 px.Ca tot suntem la display acesta are si functia copy/paste.Una din cele mai importante funcii ale acestui telefon.Aceasta functie este foarte rar intalnita la telefoane.

Snaptu
Aceasta functie snaptu este foarte folositoare pentru cei care au conturi pe retelele de socializare.Poti arata persoanelor iubite ce ai mai facut pe unde ai mai fost pe twitter si chiar pe facebook.Dar poti face mai mult de atat.Poti vizualiza vremea pe o saptamana,rezultatele echipei tale favorite filmele noi aparute si jocuri precum trivia si sudoku.

Player audio
Acum va puteti asculta melodiile preferate chiar daca nu sunteti acasa.Nu mai aveti nevoie de o alta aplicatie downloadata de pe net pentru a asculta muzica.


Ebuddy
Este un serviciu de mesagerie prin care puteti comunica pe yahoo,facebok,Gtalk,MSN si altele.Acum puteti trimite si fotografii facute instant cu ajutorul acestei aplicatii.

Dimensiuni
Aceste dimensiuni sunt foarte avantajoase.Este un telefon mic compact.Greutatea acestuia este de 73,6g facandul inca o data ceva mai dispensabil.Dimensiunile sunt de 107x53x12,5 mm.

Data
Acesta are bluetooth cu versiunea de 2.1 ,acesta te ajuta la transferarea datelor,pozelor de pe telefon pe pc.Acest telefon are si USB prin interfata micro USB, ajutand mult mai mult la transferarea datelor pe PC deoarece prin cablu de date transferul se face mult mai rapid.

Memorie
In agenda puteti memora pana la 2000 de contacte,mie unul mi se pare extrem de mult.Memoria internea este de 64mb.Dar memoria externa poate fi de pana la 16GB.

Browser Internet
Acesta pentru browserul internet foloseste Bolt.Din nefericire nu am auzit de acest browser dar poate ca voi ajuge sa il testez.

Radio FM
Acum puteti sa ascultati si la radio.Puteti fi la curent cu ultimile stiri,puteti asculta muzicape canalele radio, radio21 Kiss FM si altele.

Java
Acest telefon foloseste JAVA J2ME permitand folosirea diverselor aplicatii jocuri si vizualizarea filmuletelor cu ajutorul anumitor aplicatii.

Bateria
Bateria este Li-Ion 900 mAh una din cele mai bune tipuri de baterii pentru telefoanele mobile.In stand-by acesta tine pana la 180 de ore dar daca vorbesti non-stp la el acesta tine doar 290 de minute.

Acum sa va spun si o mica poezie:
Telefonu' mic compact
Pentru bloggeri cu cap
Pe blogatu l-am gasit
Pentru un blogger vestit

El te ajuta la orice ora
Ca sa scri pe blog o hora

Telefonu celular
Sa il ti in buzunar.

Acesta este articolul cu care particip la concursul organizat de Blogatu si Allview.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu injura!

 
;