2011/03/07

Telefoane mobile


Stim cu totii ca telefoanele mobile au evoluat foarte mult.La inceput daca telefoanele aveau rolul doar de a vorbii la ele acum situatia se schimba.Telefoane mobile, cand spui aceste cuvinte in ziua de astazi te gandesti la radio, muzica, televiziune, internet, messenger, yahoo, mail si alte facilitati pe care le ofera telefoanele mobile in ziua de astazi.
Prima data o sa vorbim despre marimea telefoanelor.Daca in trecut telefoanele erau cat o caramida acum ajung la unele dimensiuni foarte mici.De exemplu telefonul pe care il posed acum un Vodafone 527.Este foarte subtire elegant si cu niste linii fluide.Dupa cum spuneam de telefoanele gen caramida, primul meu telefon a fost unul gen caramida nici nu se inventasera telefoanele mobile colore.Telefonul era mare greu indispensabil cu un design de ziceai ca mama ce telefon e asta.Aceste telefoane ni le mai aducem aminte doar in filmele politiste si cele cu detectivi.
Acum vom vorbii despre facilitatile pe care ni le ofera telefoanele in ziua de azi.
Radioul de obicei, aceasta functie este des intalnita la telefoanele nokia dar si la alte telefoane.Din cate telefoane am avut si cate am vazut pentru a asculta radio trebuie sa ai casti pentru telefonul respectiv.
Muzica este ceva normal acum pe telefoanele noastre chiar daca nu toate telefoanele suporta formaturile mp3, wav si altele dar aproape toate telefoanele suporta formaturile de baza.
Televiziune, aceasta functie este valabila doar la telefoanele mai noi cum ar fi IPHONE.Chiar am avut ocazia sa urmaresc tvr2 pe un astfel de telefon.Semnalul nu este foarte bun deoarece suntem in Romania.
Internetul este valabil pe toate telefoanele mai noi."Naspa" este ca la unele telefoane cum ar fi IPhone trebuie sa ai o conexiune wi-fi pentru a avea internet pe mobil.Cand spui internet te gandesti la chat, informatii, un mijloc de comunicare si messenger.
Messengerul, acesta este folosit de foarte multi oameni cum ar fi totalitatea oamenilor din reteaua Yahoo.Messengerul poate fi folosit si pentru schimbul de imagini.
Mailul, este un mijloc de comunicare dar nu presupune ca cele 2 persoane sa fie fata in fata online(programe gratuite Yahoo, GMail si altele.
Jocuri, acestea sunt intalnite chiar si pe cele mai vechi telefoane.Cele mai popularee jocuri sunt Sarpele, Worms, Pinguin si LEGO Star.
Parerea mea este ca telefoanele mobile in ziua de astazi au ajuns foarte importante.
Cam asta este parerea mea despre telefoanele mobile, in curand o sa va prezint si un alt subiect intr-un post viitor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu injura!

 
;