2010/10/07

World of Warcraft: Cataclysm


World of Warcraft: Cataclysm, al treilea expansion al jocului de succes, bazat pe abonament lunar, se va lansa în data de 7 decembrie 2010, a anunţat compania creatoare Blizzard Entertainment.
Sursa: Blizzard

Noua variantă a jocului va fi disponibilă pe DVD-ROM pentru Windows XP/Windows Vista/Windows 7 şi Macintosh, alături de o ediţie specială de colecţie.

"Cataclysm este o recreere în mare parte din originalul Azeroth, completat de noi aventuri epice de nivel înalt pentru jucătorii actuali şi o experienţă de clasificare reproiectată pentru cei ce sunt abia la început", a declarat Mike Morhaime, CEO şi cofondator al Blizzard Entertainment.


Recorduri de vânzări

Potrivit comunicatului companiei, în Cataclysm, imaginea Azeroth-ului va fi schimbată pentru totdeauna prin întoarcerea coruptului Dragon Aspect Deathwing.

"Jucătorii vor explora zone odată familiare, dar care acum au fost devastate şi sunt pline de noi aventuri. În efortul de a supravieţui cataclismului care a zguduit planeta, două noi rase disponibile, Worgen şi Goblin, vor intra în lupta dintre Alliance şi Horde", mai anunţă Blizzard.

Fiecare din primele două extensii de World of Warcraft, The Burning Crusade şi Wrath of the Lich King, au spart recordurile de vânzări ale jocurilor pentru PC la momentul lansării lor.
Sursa : http://www.evz.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu injura!

 
;